Zagađenje vazduha i pandemija koji traju, reklo bi se, u nedogled, ne pružaju nam mogućnost da se nadišemo čistog, kvalitetnog vazduha. Da ne biste izbegavali izlaženje napolje, kako se savetuje, ovo inovativno rešenje će rešiti problem! 

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Zelena maska
Promo 

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd! Filtere možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po promo ceni od 108 rsd za komplet od 3 filtera.

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Tekst: Promo