Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POLICISTIČNI JAJNICI I INSULINSKA REZISTENCIJA: Evo koji sastojak je ključan za ozdravljenje!

Skorija istraživanja ukazala su na to da mioinozitol može biti vrlo efikasan u tretiranju sindroma policističnih jajnika, kao i kod insulinske rezistencije, povišene koncentracije muških hormona, neredovnih ciklusa…

  Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Mioinozitol sa fosfatidil-holinom pomaže jetri u metabolizmu hormona estrogena i progesterona i upravo na taj način ublažava stanja PMS-a, fibrocističnih bolesti dojki, miomskih tumora, kao i niz drugih zdravstvenih stanja izazvanih disbalansom ženskih hormona.

Suplementacija mioinozitolom može imati pozitivne efekte i na druga zdravstvena stanja kao što su visoki trigliceridi, HDL holesterol i dijastolni krvni pritisak.

Gde naći dobar i proveren dijetetski suplement koji sadrži dovoljnu koncentraciju mioinozitola u sebi? OVDE!

Folinomel, dijetetski suplement, u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma. Rešavanjem ovih tegoba, između ostalog, kod pacijenata se ublažava i maljavost, kao i pojava akni.

  Izvor: Promo

Folinomel:
 Reguliše menstrualne cikluse,
 Promoviše ovulaciju,
 Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj,
 Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći,
 Snižava insulin i glukozu,
 Snižava holesterol,

 Snižava upalu,
 Rešava problem mioma na materici,
 Rešava problem nervoze i prekomerne težine
 Smanjuje potrebe za određenim namirnicama.
Naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije