Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INOVATIVNA VIŠENAMENSKA MASKA: Proverena zaštita od zagađenja, virusa i bakterija!

Kvalitet vazduha kod nas je poslednjih godina znatno opao i primarno je voditi računa o svom zdravlju, pogtovo kada se susrećemo sa sve većim zagađenjem vazduha.

  Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Kvalitet vazduha kod nas je poslednjih godina znatno opao i primarno je voditi računa o svom zdravlju, pogtovo kada se susrećemo sa sve većim zagađenjem vazduha. Može dovesti do mnogih akutnih i hroničnih oboljenja, zato je važno da imamo adekvatnu zaštitu kako bismo smanjili rizik od nekog oboljenja.

Višenamenska plastična „Zelena maska“je neškodljiva i odličan izbor za široku primenu kako u prehrambenoj industriji jer može da bude od velike pomoći voćarima pri prskanju voća, tako i za opštu zaštitu stanovništva. Ne samo da štiti od virusa i bakterija, već i od zagađenja, prašine, sitnih čestica.

„Zelena maska“proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

 Košarkaš na terenu sa maskom na licu šutira na koš Izvor: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji. 

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije