Razvijaju se na unutrašnjem ili spoljašnjem zidu materice, a ponekad i na susednim organima. Najčešće se javljaju kod žena u reproduktivnoj dobi, a za vreme trudnoće se uvećavaju. U toku menopauze dolazi do njihovog smanjivanja i često potpuno nestanu.

Uzrok njihove pojave nije poznat, ali je dokazano da hormon estrogen stimuliše njihov rast. Takođe se pokazalo da se češće javljaju kod žena koje nisu rađale, kao i kod gojaznih dama.
Simptomi se u većini slučajeva ne javljaju, ali ako se pojave, ovo su najčešći:
pritisak i bol u maloj karlici,
bolno i učestalo mokrenje,
bolni polni odnos,
zatvor,
bolovi u krstima,
produžene i obilne menstruacije koje vode u anemiju,
neuredna krvarenja,
sterilitet.

Lečenje mioma zavisi od njihove veličine i lokalizacije, međutim, ukoliko se potvrdi da ne izazivaju strelitet i ne rastu vrtoglavo brzo, onda se samo prate do menopauze. Kako ne biste bili u situaciji da miomi toliko narastu da je potrebna hirurška intervencija, potrebno je da unosite u organizam dovoljno prirodnih, hranljivih materija, u vidu suplementa.


Folinomel je preparat koji u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola, melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kao i sa problemom mioma.

MIOMI NA MATERICI: Koristite OVO i oslobodite se problema i njegovih nuspojava!
Promo 

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Njegove prednosti su sledeće:
Reguliše menstrualne cikluse,
Promoviše ovulaciju,
Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj,
Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći,
Snižava insulin i glukozu,
Snižava holesterol,
Snižava upalu,
Rešava problem mioma na materici,
Rešava problem nervoze kao i prekomerne težine,
Smanjuje potrebu za određenim namirnicama.
Dovedite zdravlje u top formu i naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd za 20 kesica (konzumira se kesica dnevno).
* Dostava je besplatna.