Tekst: Promo

Da li ste znali da je PCOS (sindrom policističnih jajnika) direktno povezan sa problemom začeća? Mnoge žene imaju veliku muku sa stvaranjem porodice zbog prisustva ovog sindroma. Ukoliko se nalazite usred ovog oboljenja i ne znate više na šta da se fokusirate i šta još da pokušate, krenite od ishrane, fizičke aktivnosti i korišćenja određenog dijetetskog suplementa.

1. Ishrana

Ne postoji univerzalna dijeta za sindrom policističnih jajnika. Bitno je da se hranite što zdravije – potrebno je izbaciti gazirane sokove, kao i voćne (ručno ceđene slobodno možete, ali u ograničenim količinama), slatkiše svesti na minimum – ne morate ih se odreći, zamenite ih sa zdravijom varijantom, čokoladom sa 85% kakaa, ili sa zaslađivačem kao što je stevia. Uvek možete uzeti šaku bobičastog voća i pomešati sa šoljom jogurta. Izbacite beli hleb, belo brašno, i okrenite se zdravijim varijantama – sada je izbor veći i mogu se naći odgovarajuće zamene po pristupačnim cenama. Jedite što više zelenog povrća, cveklu i šargarepu sirove, krompir i pirinač ređe, u manjim količinama.

2. Fizička aktivnost

Kod fizičke aktivnosti je najbitnije da je imate. Bilo koju! Ali svakodnevno. Šetnja od 30 minuta dnevno je sasvim dovoljna, čak i preporučljiva. Dobra je za organizam, metabolizam, kičmu, mozak. Umesto da idete autobusom celim putem, siđite ranije i idite 2-3 stanice pešaka. Iskoristite svaki momenat koji vam se pruži da hodate. Izađite na vazduh posle ručka i napravite 5 krugova oko zgrade, ili se prošetajte po kraju. Posle obroka će vam to dodatno prijati i organizam će vam biti zahvalan.

3. Dijetetski suplemenet

Kod izbora dijetetskog sumplementa važno je obratiti pažnju na nekoliko stvari – da li je potpuno prirodan, da li je ispitan, da li ima odobrenje Ministarstva zdravlja, da li može da izazove neke nuspojave i uvek možete da pogledate po internetu utiske korisnika. Jedan od suplemenata koji se ističe u ovoj branši jeste Folinomel. Korisnice širom sveta imaju izuzetno pozitivne utiske i komentare na njegovu delotvornost.

policisticni jajnici lek
Promo 

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomel u sebisadržipravukombinacijumioinozitola, melatonina, kaoifolnukiselinu,ikaotakav se možebezbednoprimenjivatikodterapije u lečenjusteriliteta, korekcijitelesnetežine, kodpacijentasahroničnimpelvičnimbolom, kodpacijenatasahroničnomdispneom, kodpacijenatasa PCOS (sindrompolicističnihjajnika), kaoisaproblemommioma.Njegoveprednostiza problem policističnihjajnikasusledeće:
• Regulišemenstrualnecikluse
• Promovišeovulaciju
• Pospešujekvalitetjajnihćelijakaoinjihovbroj
• Smanjujerizikodgestacijskogdijabetesa u trudnoći
• Snižava insulin iglukozu
• Snižavaholesterol
• Snižavaupalu
• Rešava problem miomanamaterici
• Rešava problem nervozekaoiprekomernetežine
• Smanjujepotrebuzaodređenimnamirnicama
Ukolikorešite da pobediteovehormonsketegobeprirodnimputemipoboljšatesvojezdravlje, FolinomelmožetenaručitiklikomOVDEilipozivomnabrojtelefona 011/442 0502 svakogradnog dana.
* Dostava je besplatna.