Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BETA-GLUKANI: Savremena prirodna podrška imunom sistemu

Preparat za jačanje imuniteta dece i odrasih.

  Izvor: Promo

Ponavljane infekcije, hroničan umor, subfebrilne temperature (temperature nižih stepena, kod koje se javlja umor i malaksalost), sporo zaceljivanje rana, hronična dijareja, pojava upornih gljivičnih infekcija… simptomi su koji ukazuju na pad imuniteta i nesposobnost organizma da odgovori izazovima. Nekada je imuni odgovor prisutan, ali neadekvatan (imunodeficijencija), buran (alergije) ili napada sopstvene, zdrave ćelije (autoimmune bolesti).

U ovakvim stanjima prava pomoć se krije u imunumodulatorima koji suprimiraju neželjene reakcije našeg imunog sistema (poput alergijskih) i potenciraju one koje su nam potrebne.Takvi su β-glukani, grupa vlakana rastvorljivih u vodi, koja ima mnogobrojne povoljne efekte na ljudsko zdravlje.

β-glukani doprinose:

  • zaštiti organizma od različitih infekcija aktiviranjem makrofaga
  • smanjenju nivoa ukupnog i LDL- holesterola,
  • poboljšanju funkcije GIT-a i mogu se koristiti u cilju održavanja fiziološkog glikemijskog profila kod osoba koje imaju određene probleme u metabolizmu glukoze.
  • smanjenju intenziteta i vremena trajanja alergijskih reakcija,
  • smanjenju osetljivosti samog organizma na alergene
  Izvor: Promo

Preparat koji kombinuje snagu ovog prirodnog, visokoprečišćenog, standardizovanog ekstrakta izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) sa vitaminom C i cinkom su Imunoβeta β-glukan eliksir i kapsule, prava su pomoć deci i odraslima. Komforno doziranje i lep ukus eliksira omogućavaju njegovu jednostavnu primenu čak i kod najmlađih, dok se kapsule preporučuju starijima od 7 godina. Cink u kapsulama nalazi se u obliku partikula koje omogućavaju dobru resorpciju i veliku bioraspoloživost u organizmu, a samim tim i izraženo delovanje i pružanje svih efekata koje on ima na ljudsko zdravlje.

Ali, ukoliko organizam nije na vreme pripremljen, pomoć mu možemo pružiti i kada do infekcije već dođe. Tada je potrebno prilagoditi doze povećanim potrebama organizma.

Zato je kompanija Esensa, snagu biološki najaktivnijeg oblika β-(1,3/1,6)-D glukana iz gljive bukovače, kombinovala sa preporučenim dnevnim dozama vitaminima i minerala koji udruženim dejstvom dovode do jačanja imuniteta, ublažavanja i smanjenja trajanja simptoma kod virusnih i bakterijskih infekcija.

  Izvor: Promo

U IMUNOβETA Forte 350 prašku za peroralnu primenu nalazi se cink koji je važan u prevenciji virusnih infekcija i neophodan za pravilnо funkciоnisanje imunog sistema u dozi od 10 mg. Tu je i vitamin c u dozi od 250 mg koji utiče na smanjenje intenziteta i trajanja simptoma prehlade, i koji svojim protektivnim dejstvom na disajne puteve, dodatno pomaže u prevenciji nastanka respiratornih infekcija. Izuzetno značajan za postizanje snažnog imuniteta i odbranu od virusnih i bakterijskih infekcija kao i za ublažavanje zapaljenskih procesa je i vitamin D, pa se i on nalazi u preparatu i to u dozi od 10 µg u jednoj kesici.  IMUNOβETA Forte 350 prašak je prijatanog ukusa čoko-narandže, i dovoljna je jedna kesica dnevno.

Kada iz prirode uzmete prave sastojke i na izbalansiran način ih iskombinujete, možete pružiti pravu pomoć svom organizmu u svakom trenutku.

https://www.esensa.rs/imunobeta/

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije