Već duži vremenski period provodimo radeći od kuće, sve više sedeći ispred računara, potom za volanom. Usled dodatne neaktivnosti sa kojom smo se susreli, mišići leđa slabe i otvaraju vrata raznim posledicama, bolovima i deformitetima. Ali, srećom, sada postoji aparat koji može da predupredi sve te posledice, spreči njihovu pojavu ili pak olakša i smanji njihov intenzitet, ukoliko su se bolovi već pojavili.

SpineMAX LM2 masažer je:

- jednostavan za rukovanje, što znači uključite u struju, pritisnete Auto mod, i opustite se

- možete ga koristiti uvek i na svakom mestu kad god imate potrebe za masažom

- sistem 4 u 1: 1) infrared svetlo i terapija toplotom 2) vibraciona masaža 3) elektromagnetno polje 4) vazdušni sistem istezanja.

MASAŽER ZA LEĐA: pomaže kod bolova i slabih mišića pored kičme
Promo 

Vrednost masažera je jednaka 4 masaže kod masera. Uz to morate zakazati, pa često nemate vremena, a često ni maser nema termin kada vama treba. Masažer ćete koristiti godinama, kad god vam je potrebno i gde god se nalazite.

Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom.

Industrija masažera se razvija velikom brzinom, usled konstantne tražnje. Sve je više obaveza,a manje slobodnog vremena za sebe, tako da ljudi često koriste slobodne trenutke u toplini svoga doma, da pomognu sebi, uz razgovor sa ukućanima, ili gledanje omiljene tv serije.

Prenosimo Vam priču iz života:

Milica je knjigovođa i majka dvoje dece. Tokom celog dana sedi za računarom, a kada krene kući nosi svoju tešku torbu preko ramena (u kojoj nema samo još francuski ključ) i češto kese sa namirnicama iz prodavnice. Vrlo teško nađe mesto u prevozu da sedne.

Kada dođe kući, treba spremiti ručak, proveriti sa decom šta je bilo u školi, i posle svega, kada oko 20h treba da ide na svoj trening pilatesa, nema više snage. A leđa je bole iz dana u dan sve više.

Često kada na kraju dana, umorna, sedne za televozor, zamišlja kako bi joj prijala neka masaža leđa. Ali kako naći vremena za odlazak na masažu. Stan nam je mali, deca jurcaju stalno, pa baš i nije zgodno da maser dođe kod kuće i izmasira je, i pomogne njenim bolnim leđima.

U razgovoru sa komšinicom Marom, kada sam joj iznela svoje tegobe, rekla mi je da je bila u sličnoj situaciji, i da joj je sin pronašao na internetu neki masažer za leđa. Preporučila mi je, i kaže da se ona oseća mnogo bolje.

Dobila sam link preko koga mogu poručiti masažer. Nešto sam morala uraditi, jer su me bolovi u leđima, ozbiljno sputavali u obavljanju svakodnevnih obaveza. Iako sam bila skeptična, poručila sam ga. Sutradan mi je stigao na kućnu adresu. Kada sam ga otvorila, bila sam prijatno iznenađena kvalitetom i ergonomijom.

Danas, sve poslove obavljam mnogo lakše i bez bola. Moja svakodnevna rutina sa masažerom SpineMAX LM2 je dovela do toga. Kada završim sve svoje obaveze, kada deca odu na spavanje, ja uključim neku laganu muziku, stavim masažer ispod leđa, i uključim Auto mod. Sve radi efikasno, opušta mi mišiće i ublažuje bol. Tih 15 min dnevno mi je promenilo život. Hvala komšinici Mari na preporuci.

MASAŽER ZA LEĐA: pomaže kod bolova i slabih mišića pored kičme
Promo 

* Masažer možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 7.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

* Akcijska cena traje do isteka zaliha. Celokupan asortiman možete OVDE pogledati.

Tekst: PROMO