U našem organizmu „stanuju“ milioni bakterija i drugih stranih organizama. Ruku na srce, mnogi od njih su zdravi i potrebni našem telu, ali su takođe prisutni i oni koji loše utiču na naše zdravlje. Osobe koje jedu meso (ili su ga nekada jele) imaju veće šanse da pate od parazita u organizmu.

Simptomi parazita su razni: alergije, dijareja, zatvor, gasovi, nadutost, gubitak apetita, telesne težine, anemija, nervoza, poremećaj sna, suvi kašalj, itd.

Kako biste se izborili sa parazitima koji napadaju vaš organizam, okrenite se prirodi. Za rešavanje ovog problema potrebno je da konzumirate hranu bogatu vlaknima, kao i da tretirate tegobu dijetetskim suplementima koji su sačinjeni od prirodnih biljaka.

Preparat Purodone sadrži pupoljak karanfilića u prahu, herbu vratića u prahu, list pelena u prahu i suvi ekstrakt lista pelena. Uz ishranu bogatu vlaknima, kombinacija ovih biljaka se pokazala kao najbolja u borbi sa pristunim parazitima.

Purodone ne uzrokuju nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. One poboljšavaju zdravlje, štite jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita. Tretiraju problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu.

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti i karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone možete poručiti OVDE po ceni od 3.650 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

* Uz kupovinu dve kutije, treću dobijate gratis. Uz kupovinu tri kutije, još dva pakovanja dobijate gratis.

** Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama preosetljivih na neki od sastojaka, kao ni osobama sa kamenom u žuči.

Tekst: PROMO