Simptomi kao što su izostanak ovulacije i menstruacije, povišen nivo muških hormona, gojaznost, predijabetes ili dijabetes, visoke vrednosti lipida u krvi, akne, tamne fleke, opadanje kose i dr. mogu ukazivati na sindrom policističnih jajnika.  Ne mora svaka žena da ima sve ove simptome, ali mora na vreme da počne sa adekvatnom terapijom prirodnim balansiranjem hormona. Ukoliko se ne leči na vreme, lako može da se desi da se zdravstveno stanje pogorša. Ženama je najbitnije da se ostvare u ulozi majke, a sindrom policističnih jajnika iliti PCOS može dovesti do problema začeća ili spontanih pobačaja.

Kako bi se ovo oboljenje lečilo, potrebno je izbaciti loše navike iz života i uvesti dobre – izbalansirana, zdrava ishrana je prvi korak ka pobedi, a za njim sledi i pažljiv odabir prirodnog preparata koji pomaže, kao što je preparat Folinomel.

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 2.990rsd ili na broj telefona 011/442-0502.

Prednosti Folinomela za PCOS:

– Reguliše menstrualne cikluse
– Poboljšava ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

* Još sjajnih proizvoda pronaći ćete  OVDE.

Tekst: PROMO