Za seksualnu funkciju muškarca vrlo su važni stabilna erekcija i  neometana cirkulacija, a tome umnogome doprinosi namirinice koje jačaju zdravlje muškarca, piše Lepa & Srećna

Jaja su odličan izvor proteina koji pomažu izgradnju erektilnog tkiva, ali i upravljaju nivoom hormona. Bademi su bogati masnim kiselinama koje jačaju nivo muških hormona i pomažu kod svih vežbi s penisom

Banane sadrže kalijum, pa jačaju seksualnu želju i erekciju. Tunjevina sadrži enzime koji pojačavaju cirkulaciju krvi u penisu i doprinose uvećanju, dok losos obnavlja tkivo penisa.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO SPREČITI PRERANU SMRT

OVAJ VITAMIN SPREČAVA SRČANI UDAR I KARCINOM

OVU BOLEST IMA SVAKI 10. SRBIN

ŠOKANTNO OTKRIĆE MENJA SEKS U CELOM SVETU: KONDOM za višekratnu upotrebu pokazuje koji su MUŠKARCI najbolji u krevetu

Mnogi nisu očekivali da ćemo uskoro u marketima moći da nabavimo kondom za višekratnu upotrebu, ali na veliko iznenađenje celog sveta "pametan" kondom za muškarce uskoro se pojavljuje na svetskom tržištu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SEKS DIJETA TOPI KILOGRAME: Evo kada uz partnera mršavite, a kad gomilate masne naslage

Pojava ovog kondoma najavljena je kao pravi tehnološki bum u spavaćoj sobi, jer će ovaj kondom pored klasičnih funkcija imati i mnoge zanimljive opcije koje će se nekim muškarcima posebno dopasti, dok će se neki možda i uplašiti.

Pametan kondom pokazaće muškarcu koliko je kalorija potrošio tokom seksa, koja je brzina njegovih spermatozoida, kao i trajanje i učestalost svakog odnosa. Na taj način, rezultati će biti prikazani na aplikaciji za pametan kondom, pa će muškarci širom sveta moći da se upoređuju po uspešnosti seksualnog života.

Proizvođači ističu da će "pametan" kondom" biti udoban, lagan za nošenje i otporan na vlagu. Takođe, podaci koji mogu da se preuzmu sa kondoma na aplikacije biće anonimni, osim ako korisnik ne želi javno da pokaže svoje rezultate. 

Takođe, ono što je mnoge iznenadilo jeste to što će kondom morati da se puni na svakih 6 do 8 sati od korišćenja. Međutim, proizvođači ističu da to nije klasičan kondom, već prsten sa različitim funkcijama koji se navlači preko kondoma i može se koristiti iznova.

PROČITAJTE JOŠ: Seksi sanovnik: 8 najčešćih erotskih snova i njihovo tumačenje

"Pametni" kondom još uvek nije aktivno plasiran na tržište, ali prodavci širom sveta su zainteresovani za ovaj tehnološki izum. Proizvođači su istakli da će ovaj multifunkcionalan kondom biti dostupan širom sveta tek nakon završetka svih testiranja, što se očekuje u toku 2017. godine, a njegova prosečna cena iznosiće 75 dolara.

Ipak, ovo nije prvi put da se pojavljuju kondomi sa neobičnim i korisnim opcijama. Grupa istraživača je 2015. godine proizvela kondom predostrožnosti koji menja boju u zavisnosti od infekcije kojom muškarac može da se zarazi.

Izvor: Lepa & srećna