Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdravlje

Estetika može da vas košta života: pogledajte posledice ubrizgavanja filera u butine brazilske lepotice Andrese Urah

Autor Spomenka Maric
Autor Spomenka Maric

Brazilska manekenka Andresa Urah osvojila je 2014. godine titulu najlepše brazilske zadnjice, ali je nedavno zamalo platila glavom svoj novi estetski zahvat!

Izvor: Foto: Instagram

Brazilska manekenka Andresa Urah, poznata po uspehu na takmičenju guza Mis Bumbum u Brazilu 2014. godine objavila je na Instagramu fotografije koje dokumentuju kako se bori za život i zdravlje nakon nakon neuspele plastične operacije.

Jedva je uspela da preživi, ali sada ima rupe u butinama i na zadnjici jer su hemikalije počele da izjedaju njeno tkivo, prenosi B 92.

Ova mlada devojka sada žali što nije dobro razmislila pre nego što se podvrgla ovom zahvatu. Pre toga je imala nekoliko nekoliko uspešnih intervencija, uključujući korekciju lica, grudi, vaginalnih usana, kao i još jednu operaciju zadnjice. 

Izvor: Foto: Instagram

Voditeljka je čak svojevremeno izvadila i rebro u nastojanju da bude što mršavija. Sa bizarnim operacijama nije stala već je odstarnila i nožni prst kako bi joj stopalo bilo uže. 

“Da li možete da verujete? Eto koliko sam izgubila kontrolu“, izjavila je.

VIŠE: Najluđi zahvati estetske hirurgije: 3 tretmana za veštačke lepotice

Ipak, injekcije kojima je želela da dotera butine bile su umalo fatalne po nju. Kada je upala u šok, brzo je prevezena u bolnicu gde je čak doživela kliničku smrt. 

“Nikada to neću zaboraviti. Našla sam se lice u lice sa smrću i tada sam shvatila da ništa nije važno. Sve za šta sam se borila – moju lepotu, torbe, odeću, kola, sve je to nebitno. To je bio momenat kada sam shvatila da sam jedno veliko ništa, da smo na ovom svetu samo da bismo spasili svoje duše.“ 

Izvor: Foto: Instagram

Ažurnost lekara koji su uspeli da spreče hemikalije da se prošire na ceo sistem spasila joj je život, ali su joj ostale rupe u nogama. Srećom, tkivo će se vremenom popuniti, pa će samo ostati ožiljci. 

Andresa je sada najveći protivnik kozmetičkih zahvata kojima je nekada bila opsednuta. 

“Sada sam u mogućnosti da kažem drugim ženama da sujeta i lepota nisu sve na ovom svetu. Ako će im sve ovo poslužiti kao primer i znak upozorenja koliko su takve procedure opasne, onda će sve ovo kroz šta sam ja prošla imati neki smisao“, zaključuje mlada voditeljka.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...