Kada je u pitanju vaše zdravlje, ili jednostavno nega vašeg tela, najbolje je da se opredelite za biljne preparate. Prirodni proizvodi su najsigurni i najzdraviji za vas. Pogledajte ponudu BioTeo melema koji će vas okrepiti! BioTeo, Steva Marić, Hemorektal, Fitomel, Hemoven, OS-m, Melem, Prirodno, Biljni proizvodi, Hemoroidi, Vene, Cirkulacija, Ekcemi, Masaža.

BIOTEO HEMOREKTAL 

1. hemorektal.jpg
Promo 

BIOTEO HEMOREKTAL jedinstven je biljni melem, kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka, namenjen za negu kože i sluzokože analne regije. 

Redovnom primenom kod odraslih korisnika, na preporučen način, dovodi do stvaranja zaštitnog filma koji može da ostvari osvežavajući, tonizirajući, adstrigentni i efekat vlaženja i time kožu ove regije održava u dobrom stanju.

Aktivne supstance iz lekovitog bilja ovog melema mogu da deluju izuzetno blagotvorno na kožu i sluzokožu analne regije sklonoj hemoroidima. 

Za sve tipove kože – bez parabena i veštačkih boja !

 • Tradicionalna receptura
 • Kožu i sluzokožu u predelu analne regije štiti i održava u dobrom stanju
 • Namenjen svakodnevnoj nezi delikatne kože analne regije
 • Održava nežnu kožu analne regije dugoročno u dobrom stanju 
 • Može da pomogne kod stanja preosetljivosti kože analne regije na različite nadražujuće spoljne uticaje
 • Može da pomogne kod stanja kao sto su iritacija kože analne regije 

Poručite ga OVDE po sniženoij ceni od 1.200 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

BIOTEO FITOMEL 

2. fitomel.jpg
Promo 

BIOTEO FITOMEL jedinstven je biljni melem kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka namenjen za negu kože osoba sklonih ekcemima, crvenilu, svrabu i posle uboda insekata.

Aktivne supstance iz lekovitog bilja melema deluju izuzetno blagotvorno na kožu i sluzokožu osoba sa osetljivom kožom, sklonom iritaciji, crvenilu i alergijskim reakcijama. 

 • Tradicionalna receptura
 • Pogodan za dodatnu negu kože sklone lakoj pojavi preosetljivosti, iritacije, crvenila i ekcema
 • Pogodan za sve tipove kože, za normalnu, masnu i suvu kožu
 • Pogodan i za redovnu negu suve i ogrubele kože laktova i peta

OVDE ga možete poručiti po sniženoj ceni od 1.200 rsd ili pozovite 011/4420-502.

BIOTEO HEMOVEN 

3. hemoven.jpg
Promo 

BIOTEO HEMOVEN jedinstven je biljni melem kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka, namenjen za negu kože nogu i ruku osoba sklonih pojavi proširenih    vena i kapilara.

Aktivne supstance iz lekovitog bilja ovog melema deluju izuzetno blagotvorno na kožu nogu i ruku kod osoba sa izraženim venama i kapilarima, kao i osoba koje osećaju umor, napetost ili težinu u nogama. Melem može da deluje osvežavajuće, hladeće i umirujuće na umorne, otečene i teške noge.

Može se koristiti i kada je koža pocrvenela usled blagog proširenja i nesavršenosti venskih kapilara, tako što kožu donjih ekstremiteta vlaži, štiti, pokriva, maskira i održava u dobrom stanju, kod odraslih korisnika.

BIOTEO HEMOVEN deluje osvežavajuće na kožu umornih nogu. Može da pruži umirujući efekat olakšanja i hlađenja, a lekovito bilje koje ulazi u njegov sastav, kao što su: divlji kesten, neven, aloja i japanski bagrem, čine BIOTEO HEMOVEN melem osnovnim proizvodom za lepe i negovane noge.

Poručite ga jednim klikom OVDE po sniženoj ceni od 1.200 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

BIOTEO OS-M – za masažu svih tipova kože

4. os-m.jpg
Promo 

BIOTEO OS-M jedinstven je biljni melem kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka namenjen za masažu svih tipova kože.

Aktivne supstance iz lekovitog bilja ovog melema deluju izuzetno blagotvorno na kožu. Melem za masažu se može koristiti posle napornih dnevnih ili sportskih aktivnosti. Može se koristiti pre, u toku, ili posle fizioterapeutskih tretmana. 

 • Tradicionalna receptura
 • Pospešuje i olakšava proces masaže stvarajući gladak film na koži koji može da smanji trenje pri masažnom pritisku
 • Nakon masaže ovim melemom koža je meka i blistavog sjaja
 • Prijatan miris deluje opustajuće i doprinosi ugodnosti procesa masaže
 • Za masažu svih tipova kože, pogodan i za redovnu negu suve i ogrubele kože laktova i peta
 • Može se koristiti pre, u toku, ili posle fizioterapeutskih tretmana 

OVDE možete poručiti melem po akcijskoj ceni od 1.200 rsd ili možete pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana o 9 do 17 časova. 

* Celokupnu ponudu biljnih preparata možete pogledati OVDE.

Tekst: Promo