Tekst: Promo

Ima pušača koji su se lako odrekli cigareta kao da je nikad nisu ni probali, a ima i onih koji ne žele ni da probaju. U koju god grupu da spadate, o celokupnom zdravlju svakako morate da razmišljate, pogotovo o zdravlju vaših pluća, u tom slučaju Flemoxal je odličan izbor za vas.

Flemoxal je 100 % prirodan, biljni preparat prvenstveno namenjen čišćenju naslaga iz pluća i respiratornih organa.

Pored toga što čisti pluća i respiratorne organe, Flemoxal je čaj koji reguliše smanjenje kašlja i utiče na obnjavljanje služokože organa. Idealan je za pušače, efikasno rešava pušački kašalj, pojačani sekret i sve probleme sa kojima se pušači susreću!

1. Flemoxal.png
Promo 

Plućnjak, majčina dušica, podbel, vranilovka, jagorčevina, zova i rtanjski čaj čine kombinaciju koja se koristi za jačanje organizma i podršku zdravlju. Ove biljke su poznate po svojim lekovitim i čudotvornim svojstvima, a njihova kombinacija pomaže u održavanju zdrave ravnoteže u organizmu i poboljšava funkciju različitih organa. Ovaj proizvod je idealan za one koji žele podržati svoje zdravlje prirodnim putem i uživati u blagodetima biljaka.


NAČIN UPOTREBE:

Jednu kafenu kašičicu preliti šoljom ključale vode. Ostaviti da odstoji 10 minuta. Pije se 2-3 puta dnevno po jedna šolja rashlađenog čaja. Preporučeno vreme konzumiranja je minimalno 3 meseca.


Flemoxal možete poručiti OVDE po ceni od 3.600 rsd. Iskoristitie i akciju - ako poručite dva cena iznosi 4.200, za poručena tri je 5.200 rsd, a za poručena četiri proizvoda cena je 6.200 rsd.