Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazin "Lepa&Srećna" 29. decembra nastavlja akciju "Lekoviti razgovori"

Našu zanimljivu i edukativnu akciju nastavljamo s novim gostom Bojanom Grahovac, psihologom, koji će odgovarati na vaša pitanja.

 Logosinteza Telefon Lekoviti_ foto Shutterstock.jpg Izvor: Shutterstock

Pred vama je mesec svođenja računa i osvrta na ono što ostavljate za sobom, ali i uvida u ono što vas očekuje. Sa našom gošćom možete da razgovarate o Logosintezi, efikasnoj psihološkoj metodi koja vam može pomoći da ostvarite svoje životne ciljeve.

 Logosinteza Lekoviti instagram_ foto Shutterstock.jpg Izvor: Shutterstock

Naglasak je na otkrivanju i ostvarenju životnih ciljeva, postizanju kontrole nad vlastitim životom, oblikovanju odnosa s drugima na stimulativan i pozitivan način, kao i na oslobađanju zamrznute energije, a time i povećanju učinka, efikasnosti i zadovoljstva u radu.

 Logosinteza Lekoviti site_ foto Shutterstock.jpg Izvor: Shutterstock

"Logosinteza se prvenstveno bavi otcepljenim delovima i tzv. introjektima, što su u stvari zamrznute energetske strukture u našem ličnom prostoru. Na primer, usled nekog traumatskog iskustva otcepljujemo deo naše energije i vezujemo ga za to bolno iskustvo, čime istovremeno smanjujemo količinu energije potrebnu za funkcionisanje u sadašnjem trenutku. Ova metoda 'odmrzava' naše energije zaleđene u tom bolnom iskustvu. Naime, u nekoj situaciji uvek postoji i naš uticaj, ma koliko ona bila objektivno teška ili preteća. Dakle, postoje percepcija i apercepcija situacije, čime se omogućava veća količina energije za funkcionisanje sada i ovde, što će naš život učiniti boljim i ispunjenijim", objašnjava dr Bojana Grahovac, psiholog.

 Bojana Grahovac Logosinteza site _privatna arhiva (1).jpg Izvor: Privatna arhiva

Za sve nedoumice u vezi Logosinteze, za koje vam treba savet ili konsultacija, naš gost Bojana Grahovac biće vam na raspolaganju 29. decembra od 16 do 17 sati putem telefona 011 442 03 07.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije