Pred vama je mesec svođenja računa i osvrta na ono što ostavljate za sobom, ali i uvida u ono što vas očekuje. Sa našom gošćom možete da razgovarate o Logosintezi, efikasnoj psihološkoj metodi koja vam može pomoći da ostvarite svoje životne ciljeve.

Logosinteza Lekoviti instagram_ foto Shutterstock.jpg
Shutterstock  

Naglasak je na otkrivanju i ostvarenju životnih ciljeva, postizanju kontrole nad vlastitim životom, oblikovanju odnosa s drugima na stimulativan i pozitivan način, kao i na oslobađanju zamrznute energije, a time i povećanju učinka, efikasnosti i zadovoljstva u radu.

Logosinteza Lekoviti site_ foto Shutterstock.jpg
Shutterstock  

"Logosinteza se prvenstveno bavi otcepljenim delovima i tzv. introjektima, što su u stvari zamrznute energetske strukture u našem ličnom prostoru. Na primer, usled nekog traumatskog iskustva otcepljujemo deo naše energije i vezujemo ga za to bolno iskustvo, čime istovremeno smanjujemo količinu energije potrebnu za funkcionisanje u sadašnjem trenutku. Ova metoda 'odmrzava' naše energije zaleđene u tom bolnom iskustvu. Naime, u nekoj situaciji uvek postoji i naš uticaj, ma koliko ona bila objektivno teška ili preteća. Dakle, postoje percepcija i apercepcija situacije, čime se omogućava veća količina energije za funkcionisanje sada i ovde, što će naš život učiniti boljim i ispunjenijim", objašnjava dr Bojana Grahovac, psiholog.

Bojana Grahovac Logosinteza site _privatna arhiva (1).jpg
Privatna arhiva 

Za sve nedoumice u vezi Logosinteze, za koje vam treba savet ili konsultacija, naš gost Bojana Grahovac biće vam na raspolaganju 29. decembra od 16 do 17 sati putem telefona 011 442 03 07.