Tekst: Promo

Očekivano je da se tako osećate, jer vam je to poremetilo rutinu na koju ste se navikli i jasno vam je da je to neki signal da se nešto dešava sa vašim zdravljem.. Neredovna menstuacija je uglavnom posledica sindroma policističnih jajnika. Ta pojava može da utiče i na to da žene teže ostanu u drugom stanju. Izuzev svega toga, ona utiče i na povećanje telesne težine, na pojavu akni, a može se desiti da kod nekih žena izazove gubitak kose i mnoge druge probleme. Ukoliko imate neke od ovih simptoma, u svemu tome vam može pomoći dijetetski suplement koji se u ovakvim situacijama odlično pokazao - Folinomel!

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Folinomel za tekst (1).jpg
Promo 

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
*Dostava je besplatna.
**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.