P. je morala da prihvati slabije plaćen posao sa fleksibilnim radnim vremenom kako bi mogla da se brine o svojoj ćerki, a sav novac koji je zaradila išao je na hranu, pelene i ostale potrepštine za bebu, dok je ona sama jela kad šta stigne, uglavnom neredovno i mahom nezdravo.

"Bila sam pod stresom i mislim da sam prolazila kroz postporođajnu depresiju a da toga nisam ni bila svesna", kaže ona. „Moja ćerka bi spavala, a ja bih plakala, jela čokoladni puding i pila pepsi. Kupovala bih hranu za koju sam znala da je loša, ali su mi u to vreme pružale utehu.“

Njena težina je nastavila da raste. Kada je njena ćerka napunila pet godina, M. je imala 130 kg, razvila je visok krvni pritisak i bila je preddijabetičarka. Njena ćerka je bila ta koja je naterala svoju mamu da smrša.

„Imala bih glavobolje od hrane, a ona bi govorila: 'Trebaš da budeš zdrava, stvarno se brinem za tebe. Molim te, jedi zdravo.' Shvatila sam da je moje zdravlje povezano sa njenim blagostanjem."

green-fit.jpg
Promo 

M. je počela da pije Green fit biljne kapi i prešla na zdraviju ishranu, pijući zelene smutije sa svojom ćerkom i dajući prednost nemasnim proteinima poput ribe, piletine i jaja. To je, zajedno sa novootkrivenom ljubavlju prema prirodni i biljnim kapima, pomoglo M. da izgubi 70 kg. Sada radi kao onlajn učiteljica engleskog i uživa u slobodnom vremenu u šetnjama sa svojom ćerkom u parku.

„Moja ćerka mi je spasila život“, kaže M.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.