Mnogi ljudi ignorišu pojavu gljivica na koži ili pokušavaju da ih se reše nekim svojim metodama, što ne dovodi do poboljšanja stanja. Odlaganje lečenja infekcija na koži, ili nepravilnim tretiranjem istih, problem se širi i pogoršava. Neki od simptoma prisustva gljivica na koži mogu da budu crvenilo, plikovi, perutanje kože, svrab, neprijatni mirisi. Pored održavanja redovne higijene i nošenja odgovarajuće obuće i/ili odeće, u tretman je potrebno uključiti proizvod koji će zaista pomoći da se problem reši i da, ukoliko se nastavi sa pravilnom higijenom, do njega ponovo ne dođe.

Zato vam sada predstavljamo preparat Fungapure. Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema efikasna već od prvog nanošenja, a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Fungapure preparat protiv gljivica
Promo 

Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.


Ovu kremu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502, po sniženoj ceni od 3.980 rsd.

* Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kreme, još dva pakovanja dobijate gratis.

 Tekst: Promo