Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MASKA SA IZMENLJIVIM FILTEROM: Čuva pluća i sinuse od zagađenog vazduha, virusa i hladnoće!

Fond za Inovacionu delatnost i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, odabrali su višenamensku plastičnu masku pod nazivom ”Zelena maska”.

 maska-naslovna.jpg Izvor: Promo

Tekst: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

 maska tekst.png Izvor: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Zelenu masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd!
Filtere možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po promo ceni od 108 rsd za komplet od 3 filtera.

 maska tekst 2.jpg Izvor: Promo

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije