Potiče iz kineske medicine, stare preko 5.000 godina i predstavlja specifičan metod lečenja i prevencije mnogih bolesti. Onog trenutka kada je akupukntura kao metod lečenja naučno dokazana, SZO je akupunkturu priznala kao komplementarnu metodu lečenja 1979. godine sa jasno definisanim indikacijama.

Digitalna električna terapija (1).jpg
Promo 


U osnovi kineske medicine, veoma je bitna usklađenost čoveka sa prirodom. Veruje se kako je čovek nalik mikrokosmosu u okviru makrokosmosa, te kako su procesi koji seodvijaju unutar našeg tela nerazdvojivi od, i pod uticajem istih sila koje vladaju univerzumom. Stoga je od presudne važnosti usklađivanje načina života, ishrane, ponašanja sa godišnjim dobima. Smatra se da svaki čovek raspolaže samoiceljujućom snagom, koju je potrebno osloboditi, odnosno usmeriti, a tu je od pomoći upravo akupuntura.

Digitalna električna terapija 1.jpg
Promo 


Ukoliko imate problem sa čestim zatvorima, hroničnim oboljenjima, glavoboljama, bolom u leđima ili vratu, stomaku, artritisom ili reumom, ove probleme možete da rešite “kućnom akupresurom” i to uz pomoć digitalne elektroterapije.