Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOLINOMEL: Prava kombinacija komponenti za rešenje hormonske neravnoteže i njenih manifestacija kod žena

Dijetetski preparat u borbi protiv ovih ženskih tegoba.

  Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Sindrom policističnih jajnika najčešća je endokriopatija kod žena, najčešći uzrok anovulacija, steriliteta, povećane telesne težine, opadanja kose, pojačane maljavosti, te pojave akni po licu i leđima. Postoje i tihe abnormalnosti kod klinički normalnih žena sa znakovima policističnosti u jajnicima. One su sa znacimo subfertilnosti, češći ponavljani spontani pobačaji, te postepena pojava povećane telesne težine.

Promene su na nivou hormona, gonadotropina, FSH/LH, hiperandrogenizma, metaboličke promene – promena nivoa insulina i insulinska rezistencija, nivoa lipoproteina i triglicerida. Idealna terapija ne postoji. Ranije se primenjivala hirurška terapija, a danas je češća primena medikamentozne terapije. Najčešće se uvodi oralna kontracepcija i antidiabetični preparati zbog prisutne insulinske rezistencije.

Nasuprot tome, dijetetski proizvod Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenata sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa sindromom policističnih jajnika, kao is a problemom mioma. Rešavanjem ovih tegoba se, između ostalog, kod pacijenata ublažava i maljavost, kao i pojava akni. 

 folinomel preparat Izvor: Promo

Jedno pakovanje Folinomela sadrži 20 kesica. Koristi se 1 kesica dnevno, tako što se razmuti u čaši vode i popije. Proizvod ne treba da konzumiraju osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka (mioinozitol, melatonin, folna kiselina). 

Folinomel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd.

*Dostava je besplatna i moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije