Tekst: Promo

Svaki treći muškarac stariji od 40 godina ima problem sa potencijom, 33% ima razne teškoće sa seksualnom funkcijom, a čak oko 40% žena ima smanjenu seksualnu želju. Uzroci za ovu poražavajuću statistiku mogu biti razni, ali se u ovo doba sve češće ti problemi javljaju zbog stresa koji nam je postao neizbežna stavka svakodnevnice, kao i nagomilanih obaveza kojima nikada nema kraja.

Kako bismo rešili problem u krevetu pribegavamo raznoraznim načinima – lekarima, pregledima, lekovima, tabletama, što nam samo još dodatno povećava nivo stresa i osećaj nemoći, jer uglavnom nema krajnjeg rešenja za kojim tragamo. 

Umesto da prolazite kroz tu tortutu i dodatno se trošite, imamo sjajan predlog i savet za vas. Na našem tržištu postoji potpuno prirodni preparat koji će vas rešiti ovih muka! Radi se o medu – Epimedium Macun, koji deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilnu disfunkciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati! Med mogu konzumirati i žene, jer prirodni sastojci ovog preparata smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

med za potenciju prirodni preparat jaca libido
Promo 

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu i matični mleč. NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

med za potenciju prirodni preparat jaca libido
Promo 

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30-40 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd. 

OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.

* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.
** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.