Hormonska oboljenja su sve češća pojava kod žena. Neredovni ciklusi, koji mogu biti produženi ili skraćeni, prvi su znak hormonskog disbalansa. Razni su simptomi koji mogu ukazati na nestabilnost hormona kao što su promene u ciklusu, izostanak ovulacije, pojava akni, česte glavobolje, pojačano znojenje, opadanje kose, povećanje telesne težine. Nekada može doći i do većih oboljenja, a sindrom policističnih jajnika je najčešći problem kod većine žena koji može dovesti i do steriliteta. Zato je neophodno da uvek osluškujte svoj organizam i na vreme da reagujete.

Vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama. Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

REAGUJTE NA VREME: osluškujte organizam i rešite hormonski disbalans pre pojave većih zdravstvenih problema
Promo 

  Prednosti Folinomela za PCOS:

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Ublažava anksioznost
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.990 rsd za pakovanje od 20 kesica.

Tekst: PROMO