Svi znamo koliko je bitno da vodimo računa o telesnoj težini, najviše zbog zdravlja celokupnog organizma. Nekada nemamo volju da se pokrenemo, kilogrami se talože, a ako je metabolizam usporen, sporije dolazimo do rezultata. Uvek nam je potrebno nešto da nas pokrene kako bismo se otarasili viška masnih naslaga. Mala pomoć nije na odmet, ali je bitno da ne šteti organizmu, da je na prirodnoj bazi i da vam da dodatnu energiju kako biste lakše vežbali.

Pure Kick sagorevač masti omogućiće vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 receptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centalnog nervnog sistema.

VEŽBANJE SADA MOŽE BITI LAKŠE: pokrenite metabolizam na prirodan način
Promo 

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka.

Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snage i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

Pure Kick deluje u tri sfere:

1. Ubrzava metabolizam

2. Smanjuje apetit

3. Povećava energiju

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već da sačuva vašu mišićnu masu. Poručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 4.460 rsd.

*Ukoliko naručite 2, treći dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3, još dva dobijate na poklon.

Tekst: PROMO