Svaki čovek nosi u sebi razne parazite, gljivice, bakterije i viruse. Mnogi od tih parazita su štetni za organizam i njihova dejstva se pokazuju na najrazličitije načine. Ukoliko patite od lošeg varenja hrane, polipa, nadimanja, imate sklonisti ka prehladama i alergijama, gljivičnim infekcijama, lišajevima, aknama, najverovatnije imate parazite u organizmu.

Medicina najčešće tretira ove poremećaje reaktivno – tek kada se pojave simptomi, međutim, postoji bolji, prirodniji i efikasniji način!

Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno! Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj fantastični suplement pomaže da se poboljša opšte stanje, a ukoliko simptomi ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Purodone uklanja viruse, bakterije i gljivice, pomaže u lečenju saboreje, peruti, pigmentnih fleka i akni, sprečava pojavu i pomaže u lečenju angina, polipa, sinusitisa i tonzilitisa, sprečava pojavu i pomaže lečenje bolesti urinarnog trakta i sve to na POTPUNO PRIRODAN način!

Purodone sadrži: aromatični karanfilić, suvi ekstrakt vratića, cvetove vratića Tanacetum Vulgare, suvi ekstrakt pelena i travu pelena.

Naručite purodone klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.650 rsd.

* Ukoliko naručite 2 pakovanja, treći dobijate na poklon; ukoliko naručite 3 pakovanja, još 2 dobijate na poklon.

Tekst: PROMO