Darko S. je u januaru ove godine težio 176 kg i kaže da je bio šokiran tim brojem.

„Bilo je mnogo više nego što sam mislio“, rekao je ovaj 35-godišnjak. „Bio sam prosto ljut na sebe. Zaista me je pogodilo i pomislio sam - moraš nešto da uradiš. Imaš skoro 180 kg!“

„U početku sam razmišljao da odem na operaciju gastričnog bajpasa, ali mi je u privatnim klinikama bilo preskupo, a u državnim se predugo čekalo.“

Zaključio je da može svakako da pokuša da smrša i dok čeka zahvat. Otišao je kod nutricioniste koji mu je uradio detaljan pregled i napravio jelovnik, a uz to mu je rekao da može da proba i neke biljne kapi ako želi.

„Došao sam kući sa jelovnikom i kapima i rešio da probam, pa šta bude. Nemam šta da izgubim.“ priča nam Darko. 

 U prva dva meseca nakon pridržavanja plana ishrane i redovne upotrebe GreenFit biljnih kapi, izgubio je 25 kg. Do juna je izgubio još 20, ukupno 45 kg.

U tom trenutku je odlučio da ne ide na operaciju. Takođe je počeo da vežba. Prvo je uveo samo lagane šetnje, a kasnije se učlanio u teretanu gde ide redovno pet puta nedeljno, a vikendima šeta.

 „Jači sam nego što sam ikada mislio da mogu da budem. Nikad pre nisam imao samopouzdanja i sada vidim dokle sam stigao. Mogu da trčim. Mogu da radim burpije. Mogu da radim sklekove. Mogu da držim plenk. Uživam u ovim malim pobedama“, rekao je Darko.

„Beskrajno sam zahvalan svom nutricionisti na savetima i Wellgreen GreenFit biljnim kapima. Promenili su mi život.“

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Href
Promo 

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

CenaGreen Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502.

Cenapaketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.Tekst: PROMO