Najlakše se natalože, a najteže tope naslage koje se nalaze na bokovima i stomaku. Stvaraju, uglavnom, veliki estetski problem, ali dovode i do raznih zdravstvenih problema koji mogu smanjiti kvalitet života. Znate da je neophodno da „stisnete zube“ i preuzmete stvar u svoje ruke, ali vam jednostavno ne uspeva? Ne očajavajte. Postoji rešenje i ono se nalazi u Pure Slim prirodnom preparatu.

masne naslage na stomaku
Promo 

Pure Slim prava je formula za revitalizaciju vašeg organizma. Potpuno prirodan preparat nastao kao kombinacija minerala, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih iz sinetrola (anthocyanin, citrusi, cianidin – 3 – glicosid, flavanon, grejpfrut, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenoli, crvena i slatka narandža) i matcha Japanskog zelenog čaja, učiniće vaše telo osveženo i bez nepotrebnih kilograma za veoma kratko vreme, a 100% prirodno.

Kliničke studije pokazale su da supstanca – Sinetrol®Xpur, koja je glavni sastojak Pure Slim-a, ima povoljan efekat na gubljenje masnih naslaga u predelu stomaka i bokova.

masne naslage na stomaku
Promo 

  • Reguliše metabolizam
  • Ubrzava proces varenja
  • Eliminiše masne naslage
  • Revitalizuje vaš organizam

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 3.980 rsd.

* Iskoristite i dodatnu akciju i za 2 naručena pakovanja dobićete treće na poklon, a ako naručite 3 pakovanja, još dva stižu na vašu adresu!

 Izvor: Promo