Eliksir lepote i zdravlja je, po pisanju američkih medija, domaći sok od kelja koji Kejt Midlton pije svakog jutra.

Traganjem za njenom tajnom bave se mnogi, naročito otkako je oduševila sve besprekornim izgledom odmah po rođenju ćerke Šarlot. 

PROČITAJTE JOŠ: Princ Vilijam i Kejt napustili Kensingtonsku palatu: pogledajte Anmer Hol gde će živeti princeza Šarlota

Naime, Kejt je svoj eliksir lepote i energije pronašla u soku od kelja, povrću koje promeša u blenderu i dobije super zdravi zeleni napitak, piše Us Weekly. Vojvotkinja ovaj moćni sok pije svako jutro, a popila ga je i onoga jutra kad je krenula u bolnicu kako bi svoje drugo dete, princezu Šarlot.

VIŠE: Krastavac dijeta: magični napitak skida 7 kilograma za 10 dana

Mama Kejt priprema sama svoje eliksire u Anmer Holu, novom domu mlade kraljevske porodice, a u tajnu pripreme sokova uputila ju je sestra Pipa koja izučava nutricionizam.

U ovom skrivenom mirnom Velike Britanije (selo Anmer broji svega 63 stanovnika!) za Kejt je vrlo lako da se i sama bavi zdravom ishranom svoje porodice! "Kupuje sveže lokalne proizvode", tvrde američki izvori. "I to sve organsko. A princeza se ponaša normalno među lokalnim stanovništvom i niko joj ne smeta. Ljudi je puštaju da "diše" i niko ne traži da slika selfi s njom!"

VIŠE: Dijetalno piće: Pravi se 5 minuta, pije 5 dana, gubi se 3 kg

Izvor: Lisa