Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od čega treba početi kada želite da smršate

Osnivač prvog NLP instituta na našim prostorima, Slavica Squire, savetuje šta treba da promenite kod sebe u psihološkom smislu da biste skinuli suvišne kilograme.

  Izvor: Foto: Profimedia

Koliko vas je i ove godine rešilo da skine koje kilo, iskreno? Možda ste već isprobali poneku dijetu, započeli je i prekinuli. Verovatno znate već i to da dijete imaju i tzv. jo-jo efekat i da zato na duge staze nisu rešenje. Pretpostavljam da znate i ponešto o zdravoj ishrani. Verujem takođe da znate i to da treba da se redovno krećete, ako želite da smršate i ostanete vitki. Ako sve ovo znate i uprkos tome niste tako vitki kako biste najradije bili, onda najverovatnije vitkost uopšte i ne zavisi od znanja. I baš zato vam i neću pisati ništa o načinu ishrane i vežbanju.

Moj program za mršavljenje je skroz drugačiji. Ne kažem da dijete i vežbanje ne pomažu i da nisu važne, samo sve to nije oblast moje ekspertize. Moj pristup mršavljenju nije uobičajeni put promene ishrane i vežbanja, već se radi o mentalnom reprogramiranju. Prolazeći kroz to iskustvo, kao i milioni ljudi koji se iz petnih žila trude da smršaju, pribegavaju svemu i svačemu, raznim dijetama i nadljudskim "sportskim" naporima, ali opet ostaju preteški, shvatila sam da je za dugoročnu promenu potrebno raditi na dubokom nesvesnom nivou. Jer ništa drugo neće zauvek pomoći ako se ne desi ta promena na uzvišenom duhovnom nivou, gde postoji moć da se pozitivno utiče na svesno i nesvesno biće.

Ja ću vam govoriti o psihološkim, emocionalnim i duhovnim faktorima, jer su to faktori koji ljudima otežavaju da se drže onoga što znaju. Kada se u našem nesvesnom biću startuje prekidač koji nam stvara prinudu za hranom, onda je to zamka gde sve što znamo o ishrani i o mršavljenju pada u vodu.

Godinama sam se na razne uobičajene načine borila da se vratim na normalnu težinu, ali bezuspešno. I kada sam u drugim životnim poljima dosta postigla, shvatila sam da sam stigla do 116 kg i tada sam rešila da od svega što znam iz NLP-a i ostalih oblasti koje sam pored toga proučavala, kreiram za sebe program kojim ću zauvek da se oslobodim prekomerne težine i postanem vitka, zdrava i zadovoljna žena. Moj uspeh i uspeh mojih klijenata potvrđuje da je taj moj program za duhovnu promenu ekstremno efikasan i daje trajne rezultate.

Na sledećoj strani pročitajte kako odabrati pravi program za sebe.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije