Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLIKAJTE ŠPORET KAD KREĆETE NA ODMOR: Verujte nam, biće vam lakše! Još 3 slike su veoma važne

Najvažnije slike koje će vam pomoći da se opustite kad krećete na godišnji odmor.

  Izvor: CNET

Godišnji odmor je, suprotno svim očekivanjima, veliki stres, bar na njegovom samom početku. Pred sam polazak, treba toliko toga uraditi.

Možda će vas zanimati

Silna pakovanja, spiskovi onog što treba da kupite, platite, ponesete, kao i poslovi koje treba da završite u poslednjem trenutku uzrok su ogromne anksioznosti koju skoro niko ne može da izbegne. I, da li vam treba dodatna muka u vidu pitanja koja vas ophrvaju kad sedete u automobil, autobus ili avion - čime god da putujete?

Da li smo sve ostavili u najboljem redu? Da li smo isključili šporet? Peglu? Da li smo zatvorili prozore, zaključali vrata?

Kad znamo da nećemo biti kod kuće danima, onda sitne brige poput ovih postaju neizmerno opterećujuće. Da biste to izbegli, najbolje je da fotografišete nekoliko predmeta koji zaista mogu biti opasni. Svakako, slikajte šporet tako da se vidi da su isključene i ringle i rerna.

Možda će vas zanimati

Ako peglate nešto pred sam put - a ko to od nas ne radi? - obavezno fotografišite peglu tako da se vidi da je gajtan izvučen iz utičnice. Slikajte bojler kako biste bili sigurni da je isključen.

Na kraju, fotografišite i ulazna vrata, tako da se vidi kako stavljate ključ u bravu. 

Verujte nam, ove slike će vam biti najlepši pozdrav pred godišnji odmor koji možete sami sebi da uputite. Umesto onog mučnog osećaja u stomaku kad avion poleće, a vi ne možete da se setite glavne stvari (jesam li isključila peglu), sada možete da uživate u polasku.

Pročitajte OVDE šta prvo treba da uradite po povratku sa godišnjeg odmora!

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije