Stiglo je leto, a time i otvorena sezona godišnjih odmora koje toliko svi iščekujemo.

Kako biste potpuno uživali u morskim talasima i sunčanju, potrebno vam je i dobro društvo. Naravno, ako nemate nameru da na letovanje idete sami.

Zato, dobro obratite pažnju sa kakvim ljudima krećete na put, jer neke osobe su jednsotavno naporne i mogu samo da vam otežaju letovanje.

Princeza

Reč je o razmaženim osobama koji misle da se svet vrti oko njih. Njihovo društvo je prava noćna mora za vas jer oni nikada nisu zadovoljni i u svemu nađu manu - i u hotelima, hrani, plaži...

Čak i kada borave u luksuznom okruženju, oni će sve vreme da kukaju. U stanju su da ceo dan provode na bazenu ili skupom trgovačkom centru. Dobri su jedino kad malo popiju.

Opsednuti kontrolom

Oni su uvek opsednuti organizacijom i kontrolom, u stanju su da stalno brinu i jednostavno ne mogu da se opuste.

Osim toga, ukoliko se neko ne drži njihovih rasporeda, u stanju su da se satima svađaju zbog toga.

Kraljica drame

Uvek su napeti kao da stalno iščekuju nešto loše. Čak i kada sve savršeno funkcioniše, oni će pronaći materijal za kukanje i širenje pesimizma. U svemu vide potencijalnu opasnost, čak i kada ih ujede komarac ili osete hlor u bazenu.

Ako se kojim slučajem razbolite, onda ste tek nagrabusili jer će vas poslati u bolnicu na sve moguće preglede, iako ste se možda samo prehladili.

Zaljubljeni par

Niko ne želi da bude suvišan, a upravo bi se tako osećali na putovanju sa sveže zaljubljenim parom. Slično je i ako samo jedan od njih putuje s vama - naslušaćete se hvalospeva o novoj ljubavi i prepričavanju svakog ljubavnog razgovora.

Ne daj Bože da nestane signala na mobilnom, prisustvovaćete pravoj filmskoj drami, a čim se signal pojavi, vi više nećete postojati.

Netaktični

Ovi tipovi su u stanju da vređaju ljude koje sretnu, i to čak ne s tom namerom, već sa željom da ispadnu duhoviti.

S takvim osobama ćete većinu godišnjeg odmora izvinjavati povređenim ljudima, iako sami niste ništa loše niste rekli.

Previše štedljivi

Iako znaju da pronađu najbolju ponudu za putovanje i tako vam omoguće da i sami uštedite novac, oni će vam zagorčati život na odmoru toliko da vam put presedne.

Njima je jako teško srce da se odvoje od svojeg novca, te ćete na kraju vi na letovanju plaćati većinu toga ili će vas satima vući po gradu u potrazi za najpovoljnijom ponudom.

Izvor: Stil / 24.hr