Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAVRŠENA DEKORACIJA ZA SVAKI DOM: Ovaj originalan način za uređenje prostora će vas oduševiti

3D satovi predstavljaju najpopularniji trend kada je preuređenje u pitanju.

  Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Uvek je pravo vreme da oplemenite ili preuredite vaš poslovni prostor, omiljen kutak ili dom. Svaka promena donosi potpuno drugu energiju i osećaj zadovoljstva. 3D satovi predstavljaju najpopularniji trend kada je preuređenje u pitanju. Oduševljavaju svakoga i daju upečatljiv i jedinstven izgled ambijentu u kom se nalaze.  Ako želite da baš vaš prostor bude specifičan i nesvakidašnji, ne propustite priliku i izaberite neki od najtraženijih modela!

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.
Ovaj sat možete naručiti klikom
OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

 sat Izvor: Promo

 sat Izvor: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

 sat Izvor: Promo

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

 sat Izvor:

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

 sat Izvor: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije