Tekst: Promo

Uređenje stana ili radnog prostora više nije toliko naporno i ne iziskuje višedecenijsku ušteđevinu. Tajna se krije u pažljivo odabranim detaljima! Ukoliko napravite dobar izbor, uz samo jedan predmet moći ćete da promenite izgled čitave prostorije i date joj svežinu, novinu i moderan izgled. Predstavljamo vam vodeće elemente u postizanju pomenutog cilja, koji su ujedno i najtraženiji kako kod nas, tako i u svetu.

Moderni 3D satovi apsolutni su hit i definitivno drže prvo mesto na lestvici najmodernijih i najpristupačnijih načina dekorisanja prostora.

Prvi po popularnosti je model T4311B. Mešavina različitih brojeva i reči u crnoj ili srebrnoj boji daje poseban šmek bilo kojoj prostoriji. Srebrni brojevi imaju efekat ogledala, a crni brojevi efekat visokog sjaja. Zahvaljujući svom modernom izgledu čini se kao da lebde u vazduhu iako su zalepljeni na zid. Crni model naručite klikom OVDE, srebrni model klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 2.390 rsd.

linera 3d sat
LepaiSrecna 

Drugi po popularnosti je 3D sat sa rimskim brojevima. Daje poseban šmek prostoru i čini ga jako interesantnim. Izaberite između crnog i srebrnog modela i poručite ga klikom OVDE za crni ili klikom OVDE za srebrni model, a možete i pozvati 011/442 0502 svakog radnog dana i porudžbinu napraviti putem telefona. Cena je snižena i sat može biti vaš za samo 2.390 rsd.

linera 3d sat
Promo 

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Takođe možete izabrati između srebrnog modela i crnog modela i klikom OVDE izvršiti porudžbinu, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

linera 3d sat
LepaiSrecna 

*Uz svaki sat se dobija garancija koja važi 2 godine.

Ukoliko imate višak nekih stvari koje ne znate gde da smestite, rešenje za taj problem jeste podna montažna polica!

podna montazna polica
Promo 

Podna montažna polica dimenzija je 130 x 41 x 31 cm i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari. Cevi su metalne, konektori plastični i ima dekorativna plastična platna. Montira se veoma lako i uputstvo za sklapanje dolazi uz nju.

Cena podne montažne police trenutno je snižena i iznosi 1.557 rsd, dok je dostava besplatna! Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Akcija traje do isteka zaliha!

*Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu satova i drugih predloga za uređenje prostora.