Feng shui područje povezano je s novcem, finansijskim prosperitetom i obiljem. Šolja izobilja je Feng shui "alat" koji se od davnina koristi za privlačenje bogatstva i dobre sreće u porodicu.

Veruje se da je ova amajlija u stanju da štiti od nedobronamernih osoba, a u davnim vremenima se ovakav predmet smatrao simbolom bogatstva i luksuza. Da bi vam amajlija donela sreću i ispunjenje želja važno je pronaći ili napraviti šolju pravilnog oblika i veličine.

Veoma je važno da vaša šolja izobilja ima veliko dno, okrugli oblik i poklopac na vrhu. Materijal treba da bude mesing, bakar, srebro, keramika ili porcelan. Staklene ili plastične vaze ne uzimajte u obzir. U jednoj kući možete imati nekoliko amajlija, a da bi privlačile novac važno je da šolju izobilja napunite novcem jedanaestog lunarnog dana. 

Feng šui stručnjaci kažu da je važno i verujete da će vam amajlija zaista doneti bogatsvo koje ne mora uvek da bude u finansijskoj oblasti, već i na područjima u kojima vam je potrebno izobilje - porodica, deca, posao, učenje...

 Izvor: Lepa&Srećna