Ako kuća koja košta 20 miliona dolaraima nezaboravan vidik, računajte da odmah vredi dvostruko više. Tako je, barem, u Kaliforniji gde se položaj imanja visoko vrednuje.

Još ukoliko nekretnina ima i bogatu istoriju, utoliko će biti zanimljivija priča kojom će agent prodaje moći da privuče kupce. Pa, vila "Hit" ima sve ove karakteristike i pritom je izuzetno moderno uređena.

Poznata je po tome što su u njoj snimani filmovi "Vrelina", "Smrtonosno oružje 2", kao i serija "Čarlijevi anđeli". Al Paćino i Robert De Niro samo su neki od superstarova koji su se ovde pojavljivali. 

moderna vila na dva sprata 0764228512.jpg
Profimedia 

Od vremena kad je sagrađena početkom šezdesetih godina prošlog veka, ova montažna građevina je prerasla u luksuznu nekretninu zahvaljujući efektnom renoviranju.

Cena joj je među najvišima u ovom delu Kalifornije, a ukupno ima oko 320 kvadrata. Uz četiri premijum spavaće sobe i tri divna kupatila, kuća se može pohvaliti najlepšim terasama - što zastakljenim, što onim otvorenim prema moru. Staklene ograde samo pojačavaju utisak da imate svoju privatnu plažu pred kućom.

moderna vila na dva sprata 0764228218.jpg
Profimedia 

U kući preovlađuje bela boja, počevši od zidova, pa preko nameštaja i presvlaka nekih komada. U dnevnom boravku su moderne garniture za sedenje, a na jednoj od terasa je i trpezarija za ručavanje na otvorenom. 

moderna vila na dva sprata 0764228297.jpg
Profimedia 

Mnoga rešenja su unikatno osmišljena baš za ovaj prostor - komforne niše gde može da se smesti manje društvo, fantastične stepenice, ušuškane lođe i otvorene police rađene po meri. 

Pogledajte u galeriji slika kako izgleda ova prelepa vila.

Profimedia Jednostavno i efektno uređen enterijer.

Tekst: Lepa&Srećna