Dvospratna vila sa više od 300 kvadratnih metara,divnim dvorištem i bazenom lep je poklon koji je Zendaja Kolman namenila svom ocu. Nije tajna da je popularna mlada glumica godinama živela sa svojim roditeljima premda je zarađivala milione kao Diznijeva zvezda. Nekad je bila sa ocem Kazembeom, nekad sa majkom Kler.

Lepotica je odlučila da uradi isto što i Leonardo Dikaprio ili, recimo, Bijonse - da izrazi zahvalnost vrlo galantnim gestom. Kupila je ocu kuću u predgrađu Los Anđelesa, tako da i sada žive vrlo blizu jedno drugom. Prelepa kuća zainteresovala je mnoge, a plaćena je skoro dva miliona dolara.

Nedavno je i renovirana, pa je uređen moderni dvospratni foaje, a svi podovi obloženi drvetom. U dnevnim sobama su kamini, a iz konvencionalno uređene trpezarije dvokrilna vrata gkedaju na dvorište i bazen.

kuca zendaje u kaliforniji 0730219933.jpg
Profimedia 

U kuhinji su ugrađene moderne radne površine od skupocenog kvarca, kao i viseći elementi u tamnobraon boji. Vila ima pet spavaćih soba, a posebno je zanimljiva glavna - u njoj je specijalno uređen i deo za sedenje. Zavirite u galeriju slika i uživajte u fantastičnom dizajnu vile u sunčanoj Kaliforniji.

Profimedia Popularna glumica platila imanje 2 miliona dolara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna