Dženifer Lopez je konačno našla svoju sreću u braku sa Benom Aflekom, a sad je otvorila i vrata svog doma u kojem oboje uživaju. Povod je, takođe, prelep, jer se latino diva priprema za još jedan profesionalni poduhvat.

U pitanju je izdavanje novog albuma, kojim će Džej Lo zatvoriti još jedan "krug" svog emocionalnog putovanja dugog 18 godina. Reč je o pesmama koje nije bila u stanju da otpeva kad su ona i Ben raskinuli veridbu. "Suviše mi je to bilo bolno", objasnila je nedavno. 

Sada je Dženifer ponovo ispunjena srećom, a ona se posebno oseća dok pred kamerama izgovara reči "Ben, moj muž". Portorikanka rođena u Njujorku još nosi u sebi onaj mangupski duh "Dženi iz bloka", spremna je da opsuje i da se šeretski našali. Međutim, već u sledećem trenutku je opet smirena i zadovoljno vodi goste iz medija kroz svoj dom.

Najveći luksuz u njemu je, po prvom utisku, sam prostor. Već sa ulaznih vrata vidi se ogromno predsoblje u kojem ima mesta za klavir, a u sredini je veliki sto ukrašen raznim detaljim. U prvom planu - njena slika sa Benom, detalj sa venčanja. 

dzenifer lopez kuca 2-min.jpg
Youtube / Vogue 

Dugačke hodnike sa ulazom povezuju podovi prekriveni crno-belim velikim pločicama. Motiv se ponavlja - na belim zidovima, štokovi su crni, na belim vratima - crne su šarke i kvake. Meko, diskretno osvetljenje baca nežne senke na lice glumice i pevačice koja je već u šestoj deceniji.

Kad stigne do nepregledne kuhinje, tu je prostor ponovo neverovatan. Na sredini su dva "ostrva", jedno ukrašeno ukrašeno fantastičnim orhidejama koje kriju sudoperu, a drugo spremno za porodični doručak. Uz njega je i prostran trpezarijski sto koji gleda na više dvokrilnih vrata. Ona vode u - dvorište iz snova.

Zadnji ulaz u kuću je smešten u prostrani trem, zaštićen od kiše i sunca. Sa njega se lako stiže do bazena i udobnih ležaljki, a u pozadini se vidi da na imanju ima još mnoštvo objekata. Najlepše što sebi Džej Lo može da priušti je - njen sopstveni muzički studio - zvezda ne mora da napušta dom da bi se posvetila poslu.

Zavirite u galeriju slika, njen prostor je čaroban.

Youtube / Vogue Luksuz kakav se retko viđa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna