Melanija Tramp je odlučila da za Božić i Novu 2020. godinu dekoriše Belu kuću u vrlo tradicionalnom stilu, piše Lepa & Srećna.

Posle kontroverzi koju su izazvale crvene jelke stilizovane u obliku prevrnutih korneta prošle godine, Prva dama Amerike očigledno nije htela ništa da rizikuje.

Dok je 2019. godina dočekana uz jelke za koje su mnogi protumačili da su "kao krvave", ovoga puta biće to beli Božić u Beloj kući.

Mnogo belog, u vidu jelki, kugli i kristala, u skladu je i sa Melanijinom odećom u kratkom spotu - u belom od glave do pete, supruga Donalda Trampa uživa u božićnoj dekoraciji i vodi vas kroz glavne odaje Bele kuće.

U preovlađujuće belom enterijeru, detalji su zlatni, zeleni i plavi, a u sobi sa kaminom dominiraju vatrenocrveni cvetni aranžmani!

MODNI TRENUTAK - MELANIJA TRAMP: bela haljina za večeru s Putinom (FOTO + VIDEO)

Komentari su konačno pozitivni! Dok su je prethodnih godina mnogi kritikovali, ovoga puta su otrovne strelice obuzdane. Naprotiv, većina hvali izuzetno elegantnu dekoraciju, uz komentare da je Melanija Tramp ovog puta nadmašila sve!

POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA I KRATKI VIDEO!

LepaiSrecna Kićenje jelke i ukrašavanje glavnih prostorija u Beloj kući uvek je svečanost sama po sebi. Evo kako je Prva dama Amerike odlučila da dekoriše kuću pred božićne i novogodišnje praznike.