Bela boja je jedna od najlepših inspiracija za dekorisanje doma uoči Nove godine i Božića, piše Lepa & Srećna.

Ako se bela sviđa i vama, pripadate brojnim ljubiteljima - ona se uklapa i u moderni i u klasično uređeni dom, a uz nju možete osmisliti i etno, boho i skandinavske detalje koji će stvoriti prazničnu atmosferu.

Moderno uređen, minimalistički dom dobija posebnu, raskošnu notu ako ga ukrasite belim, jednostavnim detaljima kao što su ukrasne lampice sa nežnim, satenskim odsjajem.

Sasvim drugačije će izgledati slično uređen dom ako se odlučite za pomalo kitnjastu ali efektnu kombinaciju sa puno kristala i metalnog odsjaja.

Sve će se promeniti ako odaberete kombinaciju "belo + mat" ili "belo + sjaj". Poigrajte se na nekim manjim površinama, pa ćete i sami lakše odabrati šta vam se dopada.

Boho motivi podsećaju na skandinavske enterijere, a mnoge od ovakvih ukrasa možete lako da napravite sami.

Pogledajte kako je jednostavna ova viseća "jelka"! Kanap, bele perlice sa mat površinom, nekoliko grančica i zvezda na vrhu - idealan projekat za va i vaše mališane.

Bele sveće, bele zvezde, beli vuneni prekrivači... sve je to asocijacija na sneg ali i na toplotu, novi početak, novu nadu!

Ako imate i mnogo starih ukrasa, a želite da od njih napravite nešto posebno, tonirajte ih belim snegom u spreju tako da dobiju ujednačen izgled i ukrasite kuću spolja!

Da li možete da preterate sa belom bojom za Novu godinu? Ne, sigurno ne.

Ako ste u nedoumici, prospite malo zlatnih konfeta oko ukrasa koje želite da naglasite i novogodišnja čarolija može da počne.

ZAVIRITE U NAŠU GALERIJU SLIKA I NAĐITE INSPIRACIJU ZA KIĆENJE JELKE I UKRAŠAVANJE DOMA U BELOJ BOJI.

LepaiSrecna Bela boja i čarobna inpiracija - evo ideja za ukrašavanje doma u beloj boji!