Spoj crne i bele boje uvek će izvanredno izgledati u dnevnim sobama, kuhinjama, trpezarijama i kupatilima. 

Nemojte strahovati da će nedostatak boja napraviti od vašeg stana hladan i sterilan prostor, piše Lepa & Srećna.

Želite li da i vaš stan bude moderan, a jednostavan? Na pravom ste mestu. 

Ukoliko volite praktično opremljene stanove, za vas smo pronašli divne fotografije sa jednog Instagram profila koje pokazuju upravo tako uređene stambene prostore. 

Ovaj rad nam se zaista dopao, a ne sumnjamo da ćete i vi deliti isto mišljenje.  

Odabrali smo deset konkretnih saveta kako da ova večita inspiracija posluži i vama. Tako je malo potrebno da za tili čas pretvorite vašu spavaću sobu u mirnu oazu, ili pak, da uredite trpezariju na način o kojem ste oduvek sanjali.

Videćete, izuzetno je lako!

1. Spavaća soba

Spavaća soba je jedna od najvažnijih prostorija, u njoj se odmaramo i prikupljamo energiju za naredni dan. Zbog toga je važno da se u njoj prijatno osećamo. Pogledajte kako samo jedan par novih crnih jastučnica može da unese ogromnu promenu. Takođe, možete kupiti komad tapeta u pepito uzorku i napraviti moćno uzglavlje.

2. Trpezarija

Da li vam se dopada ova trpezarija kao iz časopisa o uređenju kuće? Dobra vest jeste da vam je za to potrebno minimalno ulaganje. U prodavnici metražnih tkanina izaberite materijale u crnoj i u beloj boji, spojite ih i sašijte nove presvlake za vaše stolice. 

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 15, 2018 at 12:39pm PDT

3. Kuhinja

Kuhinje u kojima preovladavaju crna, bela i boja drveta oduvek su bile među najotmenijim. Navedene boje slažu se savršeno. Drvene ručice na crnim i belim ormarićima lepo se slažu sa predivnom drvenom radnom površinom. Željenu boju kuhinjskih elementa možete dobiti i ukoliko jednostavno ofarbate one koje već posedujete.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJA ORIJENTACIJA STANA: kako izabrati zdrav stan prema položaju zgrade i stranama sveta

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Jun 21, 2017 at 9:47am PDT

NA NAREDNOJ STRANICI NASTAVLJAMO SA PRIMERIMA KAKO DA I OSTALE PROSTORIJE U VAŠEM STANU DOBIJU NOVO, CRNO-BELO RUHO!