4. Kupatilo

Uređenje kupatila često nam donosi i najviše muka. Potrebno je da se odlučite za stil i boje koje vam neće ubrzo dosaditi. Evo idealnog rešenja. Pločice neka vam budu bele boje, a kada u crnoj, ili obrnuto. Detalji neka ponovo budu u neutralnim nijansama, kako ne bi ugrozile već dovoljno jaku i upečatljivu kombinaciju dve kontrastne boje. Mislite da je teško naći kadu u crnoj boji? Probajte sa plastifikacijom na već staroj kadi...

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 27, 2018 at 12:24am PDT

5. Kupatilo / toalet

Pogledajte kako ova mala ali značajna prostorija može biti moderno uređena. Na zid prekriven belim pločicama okačite dva ili tri ogledala ovalnog oblika sa crnim ramom. Možete napraviti i jedan zid koji će se razlikovati, sve što treba da uradite jeste da na njega postavite crne sitnije pločice. Ukoliko vam je to skupo, jednostavno kupite kanticu crne boje i okrečite taj zid.

Pročitajte još: RENOVIRANJE KUPATILA! 7 GREŠAKA KOJE TREBA IZBEĆI KAD BIRATE PLOČICE: saveti kako da izaberete pločice, kombinujete boje i uredite kupatilo

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 15, 2018 at 2:26am PDT

FOTOGRAFIJE TERASA DEKORISANIH U CRNO-BELOM MANIRU STIŽU VEĆ NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

6. Terase

Mnogima od nas su terase omiljeni delovi stana. Stoga ih ne treba zanemariti prilikom dekorisanja. Pripremili smo za vas dva primera predivnih terasa uređenih u popularnom boho stilu.

Na prvoj slici, videćete sliku terase odnosno dela dvorišta u kojem su deking pod (specijalni drveni ili plastični pod za terase) i masivni sto od drveta u sivoj boji. Stolice su bele, a detalji mahom sivi i crni. Duge i bajkovite prozračne zavese daju završni pečat ovoj božanstvenoj terasi.

Sledeća na redu je nešto manja terasa sa nameštajem koji ćete lako iskopirati. Kauč za sedenje i odmor napravljen je od masivnih paleta obojenih u belo. Dodajte gomilu običnih belih jastuka i dobićete udobni kutak u kojem će svi želeti da borave. Ležaljka od crne tkanine je pristupačni detalj koji će vas razlikovati od drugih.

PROČITAJTE JOŠ: MALA LETNJA REZIDENCIJA U VAŠEM DVORIŠTU: 5 detalja koji će i terasu pretvoriti u mali zamak (FOTO)

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 29, 2018 at 2:46am PDT

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 28, 2018 at 1:24am PDT

POTREBAN VAM JE SAVET PRILIKOM OPREMANJA DNEVNE SOBE I POTKROVLJA? DONOSIMO GA NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

7. Dnevne sobe

Najzahtevniji za uređenje i prostor u kojem provodimo najveći deo slobodnog vremena je dnevni boravak. Ako ste ljubitelj nordijskog stila, iskreno će vam se dopasti prva fotografija na kojoj se nalazi soba opremljena upravo takvim nameštajem. Sivi kauč i tepih iste boje vizuelno povećavaju prostor, dok je crna fotelja komad pokućstva koji bismo rado posedovali. Ostali detalji su takođe u ovim bojama, te se sve savršeno slaže.

Čitateljke koje bi više volele da dodaju toplinu svom životnom prostoru, ne brinite, nudimo rešenje i za tako nešto. Kako su police uvek dobrodošle, savetujemo da ih što pre postavite u ugao koji vam se čini najboljim za to. Bele police ćete bez muke iskombinovati sa bilo kojom drugom paletom boja. Sve detalje s kojima ne znate šta biste možete položiti na vaše nove police. Takođe, mala crna lampa ili sveća izgledaće veoma lepo u takvoj kombinaciji. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE PROŠIRENJE ZA PORODIČNU KUĆU: evo kako da napravite dodatan prostor za kuhinju, trpezariju i spavaću sobu (FOTO + PLAN GRADNJE)

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 22, 2018 at 10:22am PDT

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 23, 2018 at 11:26am PDT

8. Potkrovlje

Za kraj smo ostavili sliku jednog senzacionalno projektovanog potkrovlja. Ako i vaš dom ima potkrovlje, vrlo je verovatno da se u njemu nalaze već postavljene grede. Ofarbajte drvo u crnu boju, efekat je odličan. Od nameštaja, biće dovoljan moderan ležaj i sofa od paleta i nekoliko niskih polica: za televizor i detalje. Jastuke presvucite u crnu ili belu boju i vaš posao je obavljen!

A post shared by Interior Designer (@360buro) on Aug 20, 2018 at 2:52am PDT

Tekst: Natalija Knežević

Izvor: Lepa & Srećna