Novogodišnji praznici bude uspomene, divna osećanja i porodica je uvek na okupu, a dekoracija porodičnog doma je jedan od najmaštovitijih i najlepših poslova koje treba da obavite pre početka novegodine, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnja dekoracija, najlepše ideje i ukrasi za Novu godinu: zlatna boja je u trendu, evo kako da je kombinujete

Instagram je carstvo ideja i inspiracije za novogodišnju dekoraciju, ali kao najlepša i neprevaziđena pokazala se dekoracija doma norveške blogerke Ajlin Stulen. Ceo Instagram željno iščekuje da se pojave nove ideje, a do tada predstavljamo vam trikove, savete i ideje za dekoraciju koje je Ajlin iskoristila u prethodnoj godini i ponovo ih objavila na Instagramu kako bi zadovoljila želje svojih više od 100 000 pratilaca.

Ako ste raspoloženi za malu virtualnu šetnju njenim prelepim domom, uživaćete u ovom video klipu.

Ajlin je živela i često boravila u Americi, a baš iz tog dela sveta ima ideje i inspiraciju za ukrašavanje kuće. Međutim, u Americi su novogodišnji ukrasi uglavnom u crvenoj boji, pa je Ajlin odlučila da promeni paletu. Ona je crveni nakit godinama menjala sa srebrnim, belim i nakitom boje šampanjca, ali naravno, i dalje svoju omiljenu kombinaciju boja kombinuje sa crvenim detaljima. Ajlin uživa da pravi kombinacije starog i novog nakita, a kolekcija je svake godine sve bogatija.

Kliknite OVDE za još slika novogodišnje dekoracije iz doma norveške blogerke!

INSTAGRAM JEDVA ČEKA DA NORVEŠKA BLOGERKA OKITI KUĆU ZA NOVU GODINU: oduševiće vas raskošno ukrašen dom popularne blogerke Ajlin (FOTO)
LepaiSrecna Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.2.1 (Macintosh) Created: 2017:11:07 16:21:13

PageBreak

Pošto svi željno iščekuju da vide slike dekoracije u blogerkinom domu za doček 2018. godine, ona ih je obavestila da će sa dekoracijom početi kada se duh Novegodine i Božića useli u njen dom

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnji enterijeri: klasična i elegantna dekoracija u belim i srebrnim nijansama

"Ove godine nameštaj u dnevnom boravku je drugačiji, a jelku će biti na sasvim drugoj lokaciji u odnosu na prethodnu godinu," istakla je blogerka.

Ajlin je obećala da će se ove godine posebno potruditi da učini dom za novogodišnje praznike magičnim, a mi vam uskoro donosimo njene najnovije ideje i slike dekoracije za doček 2018. godine!

Sve slike novogodišnje dekoracije norveške blogerke pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Popularna norveška blogerka Ajlin Stulen pokazala je da ima najlepše ukrašenu kuću za praznike na Instagramu, a evo koje su njene ideje i kako izgleda magična dekoracija doma!