Kada pomislimo na novogodišnje i božićne praznike, uglavnom ih povezujemo sa šarenim dekoracijama, dosta boja i detalja u duhu praznika.

U prvi mah to nam izgleda divno, jer u tim danima naš dom dobije sasvim novi izgled, međutim ukoliko preterate sa dekoracijama, bojama vaš dom neće predstavljati zimsku idilu već će više ličiti na cirkus.

Na blogu „12th and White“ pronašli smo odličan način kako da ukrasite dom u prazničnom duhu,a  da on ostane elegantan i jednostavan. Ukrasite dom u samo dve nijanse! Ovde je to izvedeno srebrnom bojom i prirodnim detaljima.

S obzirom na to da bela boja preovladava, ukrasi i dekoracija su u srebrnoj nijansi. Kako bi dom zadržao prirodan izgled ukrašen je detaljima poput venčiča. Jelka je takođe prirodna, što je odličan izbor ako ste ljubitelji prirode i želite da je dovedete u ove hladne dane u svoj dom!

U ovom enterijeru su čak i čarape za poklone u beloj boji, dok je ceo enterijer ukrašen zapakovanim poklonima u zlatnoj boji. I kada je u pitanju ukrašavanje jelke, zadržalo se na jednostavnim bojama, pa je tako jelka okićena u srebrnim i belim lampionima.

Divno, elegantno, klasično i romantično! Ovaj enterijer će vas oduševiti i ostalim svojim detaljima i dati vam inspiraciju ako pogledate slike u našoj galeriji.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Želite da vam dom izgleda klasično i elegantno uz svu novogodišnju dekoraciju? Na pravom ste mestu jer smo pronašli prelepo uređen enterijer u samo dve boje...