Ruski dizajneri enterijera uvek iznenade novim idejama i inspirišu nas kako da unesemo novine i promene u svoj dom, ali ovaj stan je nešto potpuno drugačije i jedinstveno u svetu uređenja enterijera, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Vođeni idejom da je prostranstvo veliki plus u svakom domu, ovaj stan ima čak 430 kvadrata. Ruska kompanija za dizajn enterijera Geometrix designvodi se parolom: "Ako naš klijent želi da se paralelne linije sretnu u prostoru, mi i to možemo", a to su dokazali neverovatnom igrom geometrije koju su izveli u projektu Medison park. Ako maštate o luskuznom domu, ovaj prostor u kombinaciji prirodnih i veštačkih materijala potpuno će zadovoljiti vaš ukus.

Iako je prostor ogroman, drveni podovi i plafon, kao i tople boje daju mu osećaj topline porodičnog stana. U celom stanu dominiraju crna i bela boja, ali detalji, ukrasi i cveće uspešno unose vesele boje u prostor

Kožni nameštaj i beo pod u dnevnoj sobi daju pečat luksuza, a dobro uređeno osvetljenje i kamin zatvoren staklom čine da prostor izgleda jedinstveno. Iz dnevne sobe se prelazi u kuhinju koja je vrlo jednostavna, a umesto trpezarijskog stola u kuhinji se nalazi pult za ručanje. 

PROČITAJTE JOŠ: SVI ŽELE DA SE USELE U RASKOŠNU KUĆU U BELOJ BOJI: zavirite u elegantan dom sa bazenom (FOTO)

Prostorija koja najviše privlači pažnju je kućni bioskop opremljen nameštajem u crnoj koži i ogromnim ekranom, a  ne sumnjamo da je uživanje u ovakvom prostoru neprocenjivo. 

Spavaća soba je takođe prostrana i izgleda izuzetno komforno, dok je kupatilo takođe u drvetu i u kombinaciji crne i bele boje, a velike tuškabine u providnom staklu daju mu idealnu dozu elegancije.

Sve slike stana pogledajte u FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ruski stan za novi milenijum je idealna igra geometrije, savršeno izabran nameštaj i veliki prostor, a ne sumnjamo da će vas slike ovog raskošnog stana podsetiti na dom iz snova!