Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraljevski glamur za venčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

Besprekoran enterijer, a još divnija priroda koja okružuje hotel Aman na Svetom Stefanu predstavljaju ne samo idealno mesto za odmor, već i romantičnu pozadinu za venčanje veka! Ne čudi nas što su Novak Đoković i Jelena Ristić odabrali ...

  Izvor: Foto: Promo / Amanresorts

"Bajron je bio u pravu", piše u jednom turističkom prikazu prelepog dela Jadrana koji su Novak Đoković i Jelena Ristić odabrali za svoje venčanje koje će se održati 9. jula 2014. godine. "U trenutku rođenja naše planete, najlepši susret zemlje i mora odigrao se na crnogorskoj obali", glasi taj popularni citat.

Nigde to nije tako vidljivo kao na Svetom Stefanu. Od ribarskog sela iz 15. veka do pažljivog renoviranja koje je kompanija "Aman Rizort" izvela 2008. godine, ovaj dragulj Jadrana sačuvao je svoju jedinstvenost.

Danas je tu najluksuzniji butik hotel Crne Gore, sa 50 vila uređenih rustično ali i luksuzno u isti mah, kao i centralnom elegantnom vilom sa 8 apartmana. Uz tri prelepe plaže, među kojima je upravo Kraljičina plaža odabrana da bude mesto zvanične ceremonije Novakovog i Jeleninog venčanja, gosti mogu da uživaju u tri bazena, spa kompleksu i brojnim restoranima.

Osim što ovaj luksuzni hotelski kompleks ima svoje odmaralište u Crnoj Gori, poznata su i njegova luksuzna zdanja širom sveta: u Italiji, Francuskoj, Grčkoj, ali i na Tajlandu, Filipinima, Maroku...Ono po čemu je takođe poznat hotelski lanac "Aman Rizort" su romantična venčanja, pa ne sumnjamo da će i ovo biti spektakularno.

Ovde pročitajte komentar uredništva magazina Voga za besprekoran Novakov stil.

Pogledajte našu galeriju slika i uživajte u prizorima koji slede.

Spomenka Marić 

Izvor: Lisa / Moj stan

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije