Prepolovite 30 manjih paradajza. Pomešajte sa 2 kašike maslinovog ulja, kašikom balzamiko sirćeta, solju i biberom.
Poređajte po plehu presečenom stranom okrenutom nagore i pecite u rerni na 170 stepeni 50 min.
Ohladite, pa sipajte u tegle. Držite u frižideru.
Vreme pripreme: 75 minuta.
Recept piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka