Kad god pravimo mešavinu za mleveno meso, najčešće se oslanjamo na iskustvo kad je potrebno dodati odgovarajuću količinu začina - soli, bibera, belog i crnog luka, itd.. Međutim, ako pripremamo neku veću količinu, bolje je da prvo isprobamo začinjenu mešavinu, pa tek onda njome napunimo paprike, sarme, tikvice... Kad dodate sve željene začine, napravite malu, tanku ćuftu i ispržite je na brzinu, tako ćete najbolje oceniti da li je mešavina po ukusu.
Začini za mleveno meso
Pročitaj još
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka