I zimnica se, ako nije odložena na hladno i tamno mesto, može pokvariti. Stoga je potrebno redovno da je kontrolišete i proverite sledeće: ako su na površini kristali šećera, zimnica nije dovoljno kisela. Kuvajte je 10 minuta sa limunskom kiselinom ili teglu zagrevajte u rerni dok se šećer potpuno ne otopi. Ukoliko ima plesni, zimnica je u vlažnoj tegli ili nema dovoljno šećera. Odstranite plesan sa površine i prokuvajte sa malo šećera. Odmah je potrošite!
Redovno kontrolišite zimnicu
Pročitaj još
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka