Sastojci:
- 400 g špageta
- so
- 2 kašike maslinovog ulja
- 3 jajeta
- 75 g parmezana
- biber
- 100 pančete
- čen belog luka
- 25 g parmezana
Priprema
Špagete skuvajte u posoljenoj vodi uz dodatak kašike ulja. Jaja umutite u činiji, dodajte rendani parmezan, so i biber. Slaninu isecite na komadiće. U dubljem tiganju zagrejte kašiku ulja. Pančetu hrskavo propržite. Beli luk sitno iseckajtei i dodajte jelu. Špagete dobro ocedite i odmah dodajte preko pančete. Brzo sve zajedno pomešajte. Dodajte umućena jaja, promešajte dobro, začinite solju i biberom i pospite parmezanom. Služite dok je još toplo.
Savet: Uz ovo jelo dobro ide salata od paradajza i krastavaca.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka