Sastojci:
- 2 crna luka
- 250 g kačkavalja ili srednje starog belog sira
- 500 g testenine
- so
- 50 g putera
- crni, mleveni biber
Priprema:
Luk oljuštiti i iseći na kolutiće,a sir narendati.
Zagrejati rernu na 150 stepeni.Testeninu skuvati prema uputstvu na pakovanju, pa ostaviti da se ocedi, a onda, naizmenično sa sirom, ređati u vatrostalnu činiju.Posoliti i pobiberiti. Zapeći u prethodno zagrejanoj rerni. Luk propržiti na puteru, pa time, pred služenje, preliti zapečenu sirnicu.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka