Sastojci:
1 tikvica
500g brokolija
1 zelena salata
2 luka
300g Neoplanta delikates stišnjene šunke
svež peršun
so i biber
ulje i sirće
šećer
Priprema:
Tikvice operite i isecite tanko. Zelenu salatu operite i isecite na tanke trake. Brokoli potopite i ostavite 5 minuta u vreloj vodi, a nakon toga ga dobro iscedite i operite hladnom vodom.
Odvojite nekoliko strukova peršuna i sitno iseckajte.
Luk očistite i zajedno sa šunkom isecite na kockice. U jednoj posudi pomešajte sve sastojke za salatu.
U posebnoj posudi pomešajte sirće, ulje, so i šećer i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.
Dobijenim sosom prelijte povrće i dobro promešajte. Na kraju ukrasite listovima svežeg peršuna i poslužite.
Tekst: Promo
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka